Bounce Up UR connection

Wat is verbinding nog waard?

Gaat het in het leven om een code? Of een hashtag? Een Wifi signaal?

Gaat het om ik… en dan jij? Of gaat het om samen?

Is het belangrijk dat we allemaal hetzelfde denken? Of is het juist fijn dat er biljoenen ideeën zijn?

Voor mensen die gaan voor echte verbinding, voor mensen die kiezen voor samen en biljoenen ideeën, daarvoor start Bounce Up een nieuw platform.

Bounce Up UR connection

Bounce Up staat voor veerkracht. UR Connection staat voor…

het simpele feit dat jij de verbinding bent. Niet de Wifi. Niet jouw telefoon. Niets van dat.

Jij bent de connectie waar het allemaal om gaat. Het gaat om mensen en de natuurlijke verbinding die wij iedere dag nodig hebben.

Actie

UR connection zoekt ondernemende mensen die zich willen inzetten voor een fijnere, begripvolle en respectvolle wereld. Een wereld waar er voor iedereen zorg & aandacht is en iedereen tot zijn recht kan en mag komen. Bounce Up wil graag de verbinder zijn. En ik zoek jou.

Het is de bedoeling om klein te starten. Maar Bounce Up UR Connection mag ook groter groeien. De kracht van een simpele stuiterbal kan elk mens immers verbazen.

Denk & doe

Wil je graag meedenken bij de eerste stappen die Bounce Up UR Connection gaat zetten? Stuur dan gauw een bericht naar joycevrancken@bounce-up.nl of bel +31 612825304. Laten we samen echt iets doen. Stilzitten is geen optie.

Luna’s heart & soul club

Heb je wel behoefte aan connectie, maar is UR Connection een stap te ver? Voel je je vaker onbegrepen of anders? Dan is Luna’s Heart & Soul Club misschien wel iets voor jou. Op zaterdag 5 december gaat Luna’s nieuwe site de lucht in en kun je gauw meer lezen over dit bijzondere initiatief.

Volg Bounce Up op Social Media