Bounce Up voor jou

Als je focust op resultaat, zul je niet veranderen.

Als je focust op verandering, zul je resultaat zien.

Jack Dixon

Mijn verhaal:

Een constant gevecht tegen mezelf om slank te zijn, om fit te zijn, om slim te zijn, om mooi te zijn, om gezond te zijn. Kortom: om beter te zijn. Want dat was wat ik zag op tv, op social media, bij anderen. Maar dit zag ik niet bij mezelf.

Ik wilde ook energie, lenigheid, gezondheid, pit, lef, ruggengraat, doorzettingsvermogen en het liefst een baan met betekenis.

In plaats daarvan had ik slapeloze nachten, een vetrandje hier en daar, chronische pijn, ontstekingen, een rokershoestje, geen alcoholgrenzen, onzekerheid, rusteloosheid, een gevoel van nutteloosheid en werk waar ik een hekel aan had.

De grote oorzaak van blijvende ellende en wegblijvende verandering was de focus op uiterlijk. Slank figuur, gezonde uitstraling, de gelukkige lach van de ander. Dat wilde ik ook. Maar de weg ernaar toe hield me tegen. Want eigenlijk had ik geen zin in gezond eten. Ik had geen zin om te stoppen met de dingen die slecht voor mij zijn. Ik had geen zin om te zweten of uit mijn comfort zone te gaan. Ik zag niet het plezier van het proces van veranderen. En dus bleef de ellende in mezelf sluimeren.

En toen stortte ik in en was verandering onvermijdelijk. Ik moest wel. Ik wist dat ik de lol van hard werken, studeren, sporten, gezond koken en gezond eten moest ontdekken. Want zonder lol in het leven, geen verandering. Geloof me. Topsporters gaan voor die runnershigh. Ze genieten van die pijnlijke groei van spieren. Ze zweven bij elke overwinning. En ze werken er keihard voor.

Het gaat niet om slank. Het gaat om bewegen en eten.

Het gaat niet om slim. Het gaat om studeren en hard werken.

Het gaat niet alleen om gezond. Het gaat om een gevoel van compleetheid: jij bent het allemaal waard en het voelt goed.

Om jou te helpen bij verandering en groei, heeft Bounce Up een aantal hulpmiddelen voor jou klaarstaan. Van coaching tot training, van gesprekken tot uitdagingen. Samen met Bounce Up kun je beginnen met het allerbelangrijkste van het hele proces: het zetten van de eerste stap.

Wil je graag een afspraak inplannen met Bounce Up? Of wil je meer weten over het aanbod? Bel dan +31 612825304 of vul het formulier onderaan de pagina vandaag nog in.

Volg Bounce Up op Social Media