Coaching op Arbeidsmarktfitheid/ Employability

Employability betekent dat je nu, maar ook straks werk kan krijgen en behouden. Daarom is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen Dat is ook belangrijk als je al een fijne baan hebt. Je weet immers nooit wat er op jouw pad komt. En daarom heb jij zelf de verantwoordelijkheid om je voor te bereiden op jouw toekomst.

Maar hoe blijf je nu eigenlijk aantrekkelijk voor die arbeidsmarkt?

Tijdens het coachtraject Arbeidsmarktfitheid/ Employability gaan we samen aan de slag om hiervoor te zorgen. De training bestaat uit 5 fasen:

  1. Bewustwording en zelfkennis: wie ben ik en wat wil ik?
  2. Inzicht in talenten en valkuilen: wat kan ik?
  3. Onderzoek: waar moet ik op inspelen? Wat speelt er in de wereld?
  4. Zelfmotivatie: hoe ga ik het bereiken?
  5. Zelfdiscipline: hoe ga ik over tot actie en hoe bereik ik mijn doelen?

In deze snel veranderende wereld is het belangrijk om bij te blijven, om gemotiveerd te blijven, om enthousiast en in balans te blijven. Aan al deze zaken wordt tijdens het traject uitgebreid aandacht besteed.

Wil je graag meer weten over het coachtraject Arbeidsmarktfitheid/ Employability?

Bel dan +31 612825304 of vul het onderstaande formulier vandaag nog in.

Volg Bounce Up op Social Media