Creatief denken

“Think outside the box”….of nog beter: gooi die doos weg en denk zonder grenzen!

Creatief denken is een vaardigheid je kunt aanleren en stimuleren. Je kan namelijk leren om buiten de kaders en grenzen te denken om zo tot vernieuwende oplossingen voor alledaagse problemen te komen. Je kan leren anders te kijken, anders te denken en anders te leven. Door deze nieuwe manier van zijn en doen stel je jezelf open voor nieuwe idee├źn, nieuwe invalshoeken en nieuwe uitdagingen.

Bounce Up is een meester in creatief denken en leven. De trainer van Bounce Up beheerst de creatieve methoden die nodig zijn om het leven lichter, luchtiger en kleurrijker te maken. Door jouw creatieve rechter hersenhelft flink wakker te schudden en door verbinding te maken met jouw logische linker hersenhelft, leg je een link tussen creativiteit en logica. Zo zorg je ervoor dat jouw brein met de meest vernieuwende en met de meest logische oplossingen kan komen.

Tijdens de training maak je kennis met het oplossend vermogen van Design Thinking en leer je zelf heel praktisch en creatief te denken. Daarbij leer je creatieve methoden op een handige manier in te bouwen in je leven.

De training bestaat uit vier trainingssessies van 1,5 uur. Elke sessie kost voor particulieren 75 euro, inclusief btw. Deze prijs is inclusief materiaal en thee/ koffie en/of water.

Denk je dat Creatief Denken een handigheidje is dat in jouw bedrijf een rol kan spelen? Bekijk dan even de speciale Design Thinking Workshop voor werkgever via deze link.

Wil je de training inplannen? Bel dan: +31 612825304 of vul het onderstaande formulier in.

Volg Bounce Up op Social Media