Ikigai traject

Waarom sta je iedere ochtend op? Wat maakt jou dan blij en enthousiast? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Geen idee?

Geeft jouw huidige werk blijdschap? Voldoening?

Geeft dit werk jouw leven zin? Voel je je gewaardeerd?

Zorgen deze vragen voor een bepaalde onrust? Goed zo! Want die onrust heb je nodig om jouw Ikigai te vinden.

Ikigai is jouw reden om elke ochtend vol energie en enthousiasme wakker te worden. Het is het middelpunt van jouw roeping, jouw passie, jouw missie en jouw beroep. Het is datgene waar je van houdt en waar je goed in bent. Het is datgene wat de wereld nodig heeft en waar jij ook nog eens jouw centjes mee kan verdienen. Dat middelpunt geeft voldoening, tevredenheid, plezier, een gevoel van nuttig zijn. Een gevoel van ertoe doen, erbij horen; kortom een gevoel van compleetheid.

Op het Japanse eiland Okinawa kent iedereen zijn of haar Ikigai. Hier wonen dan ook de meeste gezonde en tevreden honderdjarigen ter wereld. Want een Ikigai maakt niet alleen gelukkig. Een Ikigai maakt gezond. Ikigai is meer dan doen wat je leuk vindt. Ikigai is een gezond en tevreden leven, in connectie met de natuur en met jouw medemens, terwijl je doet waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Je doet dit met passie en verzorgt zo een goede daad voor jouw omgeving. En je voorziet jezelf van zekerheid en stabiliteit.

In Nederland worden we vooral geleefd door ‘moeten’, ‘prestatie’ en status. Spullen vullen onze gedachten en kloppen onze beurzen leeg. Het wordt tijd dat wij nuchtere Nederlanders ook oog krijgen voor onze Ikigai, voor de natuur om ons heen en onze mooie medemens.

Wil jij jouw Ikigai ontdekken? Meld je dan vandaag nog aan voor dit bijzondere traject. De sessies zijn natuurlijk altijd 1 op 1: de coach heeft alle tijd en aandacht voor jouw zoektocht. Tijdens de sessies houden we natuurlijk altijd de regels van het RIVM in de gaten, zoals de 1,5 meter afstand regel.

Dit traject bestaat uit 4 intensieve coachsessies, waarin je op zoek gaat naar jouw drive en jouw liefde voor het leven.

Wil jij weten waarom jij op deze aardbol bent? Wat jouw doel is? Jouw missie? Jouw roeping? Jouw passie? En wil je daar ook nog eens centjes mee verdienen?

Wil je daarnaast inzicht krijgen in de manier van leven van de 100 jarigen van Okinawa en eindelijk grip krijgen op een fijn, rustig, gezond en energiek leven?

Dan is het ‘Ontdek jouw Ikigai’ traject precies wat jij nodig hebt!

De waarde van het Ikigai traject is onbetaalbaar. Elke sessie kost 80 euro, incl. btw. Daarvoor krijg je:

  • Inzicht in jouw Ikigai
  • Een Ikigai rapport, waarin jouw stappen staan uitgewerkt.
  • Inzicht in jouw passie, missie, roeping en droombaan.
  • Rust in je hoofd en een vernieuwde waardering voor de prachtige aarde waarop we mogen leven.

Wil je graag een afspraak maken? Bel dan +31 612825304 of vul het onderstaande formulier in.

Volg Bounce Up op Social Media