Office Design

De invloed van de omgeving op gedachten, gevoelens en gedrag is gigantisch. De mens wordt beïnvloedt door zijn omgeving en de gebeurtenissen die zich daarin voordoen. De interne processen staan dus constant in verbinding met de externe processen. Vandaar dat een goede coach/ trainer/ procesmanager ook inzicht moet hebben in die externe processen.

Bounce Up heeft jarenlange ervaring op het gebied van Office Management. Hoewel coaching/ training de core business is van Bounce Up, ligt een deel van de kracht nog steeds bij Office Management. Want als spin in het web heeft Bounce Up geleerd hoe processen verlopen, hoe deze de mens beïnvloeden en hoe je deze processen kan optimaliseren.

Bounce Up maakt hiermee de koppeling tussen de feitelijke en dus harde kant van de organisatie met de zachte, empathische kant. Maar de echte kracht van Bounce Up schuilt in de koppeling met de derde kant die het succes van jouw organisatie kan vergroten: de creatieve kant!

Wil je assistentie bij het vormgeven van jouw kantooromgeving (digitaal en real life)? Dan ben je bij Bounce Up op het juiste adres! Want dan is er niet alleen oog voor efficiency en effectiviteit; maar ook voor werkbaarheid en overzichtelijkheid. Want wat voor de een logisch is, kan voor de ander pure abracadabra zijn. Het is de kunst om de wens van de gebruiker en het systeem samen te brengen. En daarbij is de creatieve kant van Bounce Up onmisbaar.

Bounce Up maakt hierbij gebruik van de Design Thinking methode, waarbij op empathische wijze de wensen van de gebruiker samenkomen met het systeem. Bounce Up zet daarbij de processen op, werkt deze verder uit en kan eventueel jouw systemen ook voor je inrichten. Zodat jij meer tijd overhoudt voor de core business van jouw organisatie.

Wil je graag meer weten over de Office Design dienstverlening van Bounce Up? Bel dan +31 612825304 of stel je vraag via onderstaand formulier.

Volg Bounce Up op Social Media