Over mij

Vroeger vond ik mijn leventje maar simpel en saai. Mijn tienerjaren waren zorgeloos en ik nam het leven, eerlijk gezegd, voor lief. Dat simpele leventje veranderde toen ik een dierbare vriend verloor. En ineens was iedere ademhaling bijzonder. Waar hij niet meer verder kon, mocht ik dat wel. En ademhaling na ademhaling ging ik verder op pad. En dat pad was bezaaid met onnozele fouten, duffe beslissingen, diepe dalen en zeer hoge bergen.

Ik stopte met de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Maastricht, koos voor een simpeler pad en werd een gedreven en gemotiveerde Office Manager. Hoewel ik wist dat Office Management alleen mij nooit gelukkig zou kunnen maken, zette ik door en bloeide ik op in dat vak. Tot het moment dat ik het echt niet meer kon opbrengen om werk te doen dat te ver weg lag van mijn passie, mijn drive en mijn persoonlijkheid. Op dat moment stortte mijn leven ietwat in: ik werd fysiek ontzettend ziek en mentaal brak ik bijna over.

Na een flinke herstelperiode besloot ik in 2018 dat het tijd werd voor een ander pad en ontwikkelde ik mezelf door diverse studies en trainingen tot (mindfulness) trainer en coach. Ik koos bewust voor de coachopleiding van ICM omdat ik wist dat ik daar de uitdaging zou krijgen die ik nodig had. Ik ga graag voor kwaliteit en vandaar dat ik ook heb besloten om me als coach aan te sluiten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches, oftewel Nobco. Ik werk als coach en trainer altijd aan mijn eigen ontwikkeling. Studeren is dan ook een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden.

Ik heb mijn middelpunt van missie, passie, roeping en beroep gevonden en ik heb het geluk dat mijn talenten en mijn persoonlijkheid op dat middelpunt samenkomen. Ik ben niet alleen de gedreven en enthousiaste coach. Mijn fascinatie voor processen zorgt ervoor dat ik nog steeds graag de spin in het web ben. Ik koppel daarbij mijn kennis van de processen in de omgeving graag aan mijn kennis van de innerlijke, mentale processen van de mens. Ik ben daarnaast de trainer die in korte tijd veel heeft geleerd en dat geleerde graag met jou deelt. Ook ben ik de kunstenaar die woorden om kan zetten in beelden en de schrijver die beelden weer omzet in de juist gekozen woorden. Al deze talenten zijn mijn basis. Maar het belangrijkste stukje van die basis is de mens die vooral dankbaar is. Dankbaar dat ik dit prachtige werk mag en kan doen.

Volg Bounce Up op Social Media