Re-integratie

Re-integratie betekent letterlijk ‘weer laten functioneren’. Arbeidsongeschiktheid, ziekte, werkloosheid of andere privéomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat het arbeidsproces wordt onderbroken of verbroken. Het hele proces van terugkeer naar werk wordt re-integratie genoemd.

Bij re-integratie gaat het niet alleen om herstel. Er moet ook aandacht zijn voor jouw manier van werken. Hoe ga je bijvoorbeeld om met jouw valkuilen en hoe hou je de balans tussen werk en privé?

Een re-integratietraject van Bounce Up zorgt er niet alleen voor dat je ontdekt welk werk echt bij jouw talenten past. Je krijgt daarnaast meer zelfvertrouwen en leert rekening te houden met jouw zwakke punten. Daarnaast leer je natuurlijk ook hoe je jouw sterke punten kunt uitbouwen en versterken.

Het is van belang dat je ontspannen en tevreden aan het werk kan gaan en daarna met energie en een voldaan gevoel thuis kan komen. Het traject zorgt dus voor zelfinzicht, zelfkennis, zelfvertrouwen en vernieuwd enthousiasme en motivatie om met frisse moed een fijne toekomst tegemoet te gaan.

Wat maakt een re-integratie traject van Bounce Up bijzonder?

  • Het proces van re-integratie is belangrijk. Er moeten nu eenmaal belangrijke stappen worden gezet. Bounce Up zet die stappen kalm en neemt de tijd voor diegene die echt belangrijk is: Jij.
  • Werk is onderdeel van een gezond en gelukkig leven. Maar het leven is meer dan werk. Als het nodig is, worden de andere levensgebieden, zoals bijvoorbeeld voeding, beweging of zingeving meegenomen in het traject. Het doel behalen kan alleen als er sprake is van balans.
  • Bounce Up is creatief in denken en doen. Onmogelijk? Wie zegt dat? Het is pas onmogelijk als jij zelf alle mogelijkheden hebt uitgesloten.

Wil je graag meer informatie over re-integratie door Bounce Up? Bel dan +31 612825304 of vul het onderstaande formulier in.

Volg Bounce Up op Social Media