Shoshin wandeling

Shoshin is een woord uit het zenboeddhisme dat ‘Beginner’s Geest’ betekent. Het verwijst naar een houding van openheid, enthousiasme en nieuwsgierigheid, zonder (voor)oordelen, zonder gedoe en poespas. Op het pad van Shosin is iedereen gelijk: een beginner, zo fris en puur als een kind.

Het pad van Shoshin ligt overal en nergens. Elke Shoshin wandeling brengt je dus weer ergens anders. Zo kom je overal; van bos tot stad. Elke wandeling wordt gekenmerkt door 1 ding: een andere belevenis. Een andere manier van kijken en ervaren.

De wandeling start altijd met een moment van bezinning en stilte om daarna de stilte los te laten en het leven in te duiken. In totaal ben je ongeveer een uur onderweg.

Hoe zie jij de wereld? Wat valt je op? Heb jij nog oog voor de details? Of race jij ook iedere dag van moment naar moment?

Dan wordt het tijd voor een echte Shoshin wandeling!

Natuurlijk houden we ons tijdens de wandeling netjes aan de regels van het RIVM en houden we 1,5 meter afstand. Denk daarnaast aan stevige schoenen, sportieve kleding en een grote handdoek, deken of een yogamatje. Je weet namelijk nooit waar het pad van Shoshin jou zal brengen.

De Shoshin wandeling kan in de zomermaanden worden gereserveerd door te mailen naar joycevrancken@bounce-up.nl.

Tijdvakken die je kan reserveren:

Woensdag van 18.00 uur tot 19.30 uur

Vrijdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur.

Kosten van de wandeling: € 15 euro per persoon (minimaal aantal deelnemers: 2).

Volg Bounce Up op Social Media