Training & Workshop

De kracht van Bounce Up is de combinatie van zakelijk inzicht, creatief inzicht en menselijk inzicht. Deze sterke combinatie van de harde, de zachte en de creatieve kant zorgt voor een uniek aanbod van inspirerende en innovatieve workshops voor bedrijven.

Een organisatie is een levend systeem dat zich altijd verder kan ontwikkelen. Maar dan moet er wel oog zijn voor de essentie van de organisatie. En die essentie bestaat niet uit cijfers, diagrammen of grafieken. Die essentie bestaat uit mensen en systemen. En die essentie kan vanuit 4 perspectieven worden bekeken:

  1. Vanuit het IK: de mens en zijn/ haar bewustzijn.
  2. Vanuit het gedrag: wat doet de mens en waarom?
  3. Vanuit de cultuur: hoe zijn onze relaties? Wat zijn onze waarden?
  4. Vanuit de structuur: welke structuren en procedures zijn er?

Van deze vier perspectieven is er slechts 1 gebaseerd op de harde kant van een organisatie. En dat is punt 4. Bij de overige punten gaat het om de zachte kant van de organisatie. Het gaat om de mens in interactie met zijn of haar omgeving.

Het is daarom ook belangrijk om niet alleen oog te hebben voor die harde kant in jouw organisatie. Die zachte, menselijke kant is namelijk het geheim van een succesvolle organisatie. Die zachte kant zorgt namelijk voor betrokkenheid, enthousiasme, werkgeluk, tevredenheid en bevlogenheid van de medewerkers; het kloppende hart van de organisatie.

Bounce Up husselt graag alles door elkaar en maakt van de 2 belangrijke kanten van organisaties een mooie mix. Want Hard kan niet zonder Zacht. En om die mix te maken, moet je vaak Creatief zijn. En die derde, creatieve kant is onmisbaar om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. En die ijzersterke combinatie van hard, zacht en creatief zie je ook terug in de trainingen en workshops van Bounce Up.

Wil jij graag werken aan alle drie de kanten van jouw organisatie? De harde, de zachte en de onmisbare creatieve kant? Klik dan verder op de knoppen bovenaan deze pagina en duik in de integrale wereld van Bounce Up.

En wil je meteen een afspraak maken? Bel dan +31 612825304 of vul vandaag nog onderstaand formulier in.

Volg Bounce Up op Social Media