Coachtraject incl. fotoshoot

Coaching is een proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag. Dit kan door:

  • Het vergroten van het zelfvertrouwen;
  • bewustwording en persoonlijke groei;
  • het ontdekken, ontwikkelen en toepassen van de eigen mogelijkheden.

De focus ligt dus op opties, mogelijkheden, vaardigheden en talenten.

Wat maakt coaching door Bounce Up uniek? Waarom zou je dus voor een traject bij Bounce Up kiezen?

De coach van Bounce Up heeft een aantal specifieke talenten, waaronder creatieve kracht in denken en doen. Het resultaat van het inzetten van deze talenten is dat de coaching door Bounce Up niet standaard te noemen is. De nadruk ligt op “praktisch” en “beleven”. Hoewel gesprekken een vast onderdeel van de coachtrajecten zijn, zal je bij Bounce Up niet alleen maar stilzitten. Het is vooral doen en ontdekken. Bezig zijn en uitgedaagd worden. Van stilzitten word je meestal niet beter. Zeker niet als je belangrijke stappen in jouw leven wil maken.

De coachtrajecten van Bounce Up zijn gericht op pure verandering van binnen en buiten. Je pakt doelgericht jouw manier van denken en doen aan. Maar niet alleen de binnenkant verdient aandacht. Elk traject bij Bounce up eindigt in een feestje. Wij vieren samen hoe geweldig je bent. En bij dat feestje horen foto’s. Bounce Up legt jouw pure ‘ik’ vast in een fotoshoot.

Heb je interesse in coaching door Bounce Up? Bel en plan dan vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek. Alleen zo kun je namelijk beoordelen of ik de juiste coach voor jou ben.

Een coachtraject bij Bounce Up bestaat uit 6 sessies en een fotoshoot. De sessies duren 1,5 uur tot 2 uur en worden om de week gepland. De fotoshoot duurt ook 1,5 uur en is de afsluiter van jouw traject. Het totale traject kost 490 euro, inclusief kennismakingsgesprek, 6 inspireer- en verandersessies en een fotoshoot. De foto’s van de shoot ontvang je per mail. Ook ontvang je een verslag van jouw groei van de coach van Bounce Up.

Wil je vandaag nog aan de slag en samen met Bounce Up ontdekken dat je echt precies goed bent, precies zoals je bent?

Bel dan +31 612825304 of vul het onderstaande formulier vandaag nog in!

Volg Bounce Up op Social Media