Werkgevers

Personeel is het kloppend hart van jouw organisatie. Begrijp me niet verkeerd, werkgever. Jij bent belangrijk. Maar we leven nu eenmaal in een kenniseconomie en meer weten meer dan 1.

En meer doen ook beduidend meer dan 1. Want meer is gewoonweg meer. Meer productie, meer omzet, meer resultaat en meer winst. Maar ook meer moeilijke situaties, meer conflicten, meer frustratie en meer verzuim en re-integratie.

Dat betekent dus ook meer werk voor jou, werkgever. En dat is heel logisch. Want je hebt met mensen te maken. Mensen met een eigen wil en een eigen drive. Die kun je wel proberen aan te sturen, maar als je ze niet bereikt, dan lukt dat natuurlijk nooit.

Connectie is niet alleen belangrijk als het om WiFi gaat. Bij mensen is connectie nog veel belangrijker. Want zonder connectie: geen samenwerking. En zonder samenwerking geen werkgeluk en productiviteit.

Het is dus nogal een karwei om werkgever te zijn. Daarom staat Bounce Up met alle liefde voor je klaar. Bounce Up ontzorgt graag op het gebied van coaching, training, verzuimpreventie, outplacement en re-integratie.

Bounce Up was daarnaast jarenlang zelf de spin in het web en heeft de helicopterview die nodig is om de kink in de kabel snel te vinden. Die kink zit vaak niet eens op menselijk gebied, maar zit regelmatig in dagdagelijkse processen die niet goed en soepel verlopen. Door Bounce Up komt de zakelijke analyse van de processen samen met een menselijke benadering van de zaken die in jouw organisatie spelen. De dienstverlening van Bounce Up brengt 3 belangrijke perspectieven samen: het zakelijke, het menselijke en het creatieve (oplossingsgerichte) perspectief, waardoor je direct inzicht krijgt in de vele mogelijkheden om jouw organisatie effectiever, effici├źnter en vooral ook prettiger te laten functioneren.

Zo houd jij meer tijd over en behoud je kwaliteit en zorg je ervoor dat je aandacht en oog hebt voor dat belangrijke hart van jouw organisatie.

Wil je graag meer weten over de dienstverlening van Bounce Up? Bel dan +31 612825304, of klik op een van de knoppen bovenaan deze pagina.

Volg Bounce Up op Social Media