Powersessie: EN LOS!

Stel je voor: je zit op een schommel. Je gaat steeds hoger en hoger. En je neemt jezelf voor om op het hoogste punt van de zwaai te springen! Je stelt nog even uit. Maar dan waar je de sprong: JE LAAT LOS! .. en vol trots land je als vanzelf. Met beide benen op de grond. En je probeert het opnieuw, want het voelt goed; dat loslaten.

En soms val je misschien voorover. En soms kukel je met je neus in de modder. Dat hoort erbij. Bij het leven en bij het loslaten.

Loslaten kun je leren. Het is niet eenvoudig, maar het lukt. Tijdens de 2 uur durende Powersessie ‘En Los’ ga je praktisch aan de slag met het ‘Loslaten’. Geen eindeloze gesprekken. Geen lange verslagen. Niet graven in het verleden, maar doodgewoon 2 uur praktisch en duidelijk Loslaten om daarna te genieten van de sprong en de landing.

Naast de uitdagende, praktische en vooral leuke activiteiten, leer je meteen de basisbeginselen van het Loslaten:

  1. Voelen.
  2. Accepteren.
  3. Ontspannen.
  4. Praktisch loslaten (met vallen en opstaan).

Klinkt dit te simpel? Tja…ik zal het nog erger maken: het is in de praktijk nog veel simpeler! Wil je simpelweg loslaten aan den lijve ervaren? Meld je dan aan voor de Powersessie ‘En Los’ van Bounce up!

Boek jouw sessie via het online reserveringssysteem of bel vandaag nog voor een afspraak, tel: +31 612825304.

Let op: weer of geen weer….we gaan altijd naar buiten. Dus denk aan sportieve kleding en stevige schoenen!

Natuurlijk houden wij ons altijd aan de regels van het RIVM en houden wij de 1,5 meter afstand nauwlettend in de gaten.

Een Powersessie ‘En Los’ kost 130 euro en 2 uur van jouw kostbare tijd. Ik hoor je denken: “das best pittig”. Maar wat als die 2 uurtjes jouw voorzien van meer daadkracht, durf en doorzettingsvermogen?

Volg Bounce Up op Social Media